Tarayıcınız desteklenmiyor. Edge, Chrome, Safari yada Firefox kullanın.

₺300 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz teslimat

Haftanın Fırsat Ürününde özel indirime ek %10 indirim Hemen Keşfet

En yeni Dr. Brown's ürünleri Hemen Keşfet

Planladığınız Baby Shower Partisi için 5 Mükemmel Hediye Tavsiyesi

Öncelikle ne olduğunu bilmeyenler için bu partiyi tanımlayalım. Baby Shower, doğacak bebeğe hediyelerin verildiği ve doğuma 1 ya da 2 ay kala yapılan bir partidir. Eğer bebeğiniz için bir baby shower partisi düzenlemek isterseniz ise bilmeniz gereken gerçekten önemli detaylar bulunur. Öncelikle kendi baby shower partinizi planlamanızın ne kadar bunaltıcı olabileceğini öğrenmek için küçük bir internet araması yapmak yaklaşık beş saniye sürecektir. Ancak bunun stresi ve sıkıntısı büyük gün gelip çatıncaya kadar devam eder. Bu sebeple baby shower partilerini kolaylaştırmak ve stresinizi azaltmak için aslında yapabileceğiniz en önemli şey gelecek olan hediyeleri kendinizin belirleyerek listelemenizdir. Bu günlerde ise bebeklerle oynamak ve onlara bakmak için kullanabileceğiniz o kadar çok fikir ve alet var ki, bu listeye nereden başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz. Yine de bu süreçte emin olabileceğiniz bir şey var: bebeğiniz için biberonlara ve bunları kullanmayı ve temizlemeyi çok daha kolay hale getiren aksesuarlara ileriki dönemlerde gerçekten ihtiyacınız olacak.

Biberonlar ve ek parçalarını tek tek sıralamak için çok zaman harcamak yerine, listenize birkaç hediye seti koymayı düşünebilirsiniz. Hediye setleri, satın alma sürecini basitleştirerek ihtiyaçlarınızı düzenli paketlere koyar, böylece çok fazla düşünmek zorunda kalmazsınız. Ayrıca, bu setler genellikle normal fiyatlara oranlara çok daha ekonomiktir!

Dar Ağızlı Biberon Hediye Seti

Öncelikle dar ağızlı biberon hediye setini mükemmel hediye paketi yapan şeyin ne olduğundan bahsedelim. Koliği azalttığı klinik olarak kanıtlanmış dahili havalandırma sistemimize sahip olmasının yanı sıra, bu hediye seti bebeğiniz ile birlikte büyür! Yenidoğan boyutunda ki biberonlarla başlayan ve bebek büyüdükçe boyutu da büyüyen biberonların içinde bulunduğu bu setler biberon seviyenizi yükseltmeniz gerektiği dönemlerde sizin için oldukça büyük bir pratiklik kazanacaktır. Ürünler ile birlikte verilen biberon fırçası temizliğinizi çok kolaylaştırır. Biberonların tüm parçalarının bulaşık makinesinde üst rafta durması gerektiğini ve sterilizatörde güvenli bir işlemden geçebilecek kalitede emin olduğunuz sürece bu setin sizin için bulunmaz bir nimet olduğunu zamanla daha iyi anlayacaksınız. Üstelik hareket halindeyken bebeğinizi ne zaman beslenmeniz gerektiği belli olmadığından yanınızda bulundurmanız gereken bu biberonlar sorunsuz yolculuklar geçirmeniz için de kullanışlı saklama seyahat başlığı bulundurur.

Bu tarz setlerin içerisinde bulunan dokulu diş kaşıyıcılar, küçük bebeğinizin diş çıkarma sürecinde ağzının her bölgesinde ağrıyan diş etlerini yatıştırmak için bulunur. Ergonomik olarak şekillendirilmiş %100 yumuşak silikondan yapılmış olması gereken bu diş kaşıyıcılar bebeğinizin zorlu diş çıkarma sürecini desteklemek için her zaman yanınızda olacaktır. Bu hediye paketi, küçük bebeğinizin ilk yıllarında birçok önemli beslenme ve ağız gelişimi dönemlerinde onu destekler ve yumuşak bebek mavisi veya mükemmel pembe renklerde bulunur.

‘’Dar Ağızlı’’ Komple Hediye Seti

Hareket halindeyken en üst kalitede besleme yapabilmek için dar ağızlı komple hediye setini isteyeceksiniz. Büyük ve küçük biberonları içerisinde bulunduran bu set, koliği azaltmaya yardımcı olmanın yanı sıra karında hava oluşumunu da önler ve tükürme, geğirme ve gaz gibi sorunları da azaltır. Biberonları nereye giderseniz gidin tüm yolculuklarınızda yanınıza alabilir ve seyahat çantanızın içerisinde dolu bir vaziyette de olsa muhafaza edebilirsiniz. Siz dışarıdayken, bebeğiniz tarafından daha fazla kabul görmesi için bu setler içerisinde bulunan dar ağızlı meme ucuna benzeyen emzik ile bebeğinizi yatıştırmak da çocuk oyuncağı haline gelecektir. Dar ağızlı komple hediye seti ile siz ve bebeğiniz her maceraya hazır olacaksınız.

Dar Ağızlı Biberon Isıtıcı Hediye Seti

Dar ağızlı biberon ısıtıcı hediye seti baştan sona tüm beslenme süreci boyunca sizin ve bebeğiniz için kurtarıcı ürünlerden birisi olacaktır. İlk olarak hem yenidoğan hem de daha büyük bebek boyutlarında biberonları, biberon parçalarını, bardakları, emzikleri vs. evde veya hareket halindeyken sterilize etmek için mükemmel olan mikrodalga buharlı sterilizatör torbalarını kullanarak hızla sterilize edebilirsiniz. Sterilizatör torbası başına 20 kullanım hakkınız bulunurken ayrıca bu torbaları hastanelerde de kullanabilirsiniz. Biberonun sterilize edilmesi ve soğutulması bittiğinde kurutup yeniden doldurabilirsiniz ancak parçaları bir süre açık bırakmanız gerekir.

Dar Ağızlı Hepsi Bir Arada Hediye Seti

Adına sadık kalınan bu setlerde, beslenme ve yatıştırma için ihtiyacınız olan her şey ve hatta istediklerinizden daha fazlasını hepsi bir arada hediye setinde bulabilirsiniz. Dar ağızlı biberon boyutlarından toplam 7 adet bulunan bu set içerisinde yumuşak ağızlı alıştırma bardakları da bulunmaktadır. Formül dağıtıcı ve saklama seyahat kapakları ile hareket halindeyken bebeğinizi beslemeniz çok kolaydır, biberon fırçası ve mikrodalga buharlı sterilizatör torbaları ise temizleme işlemini kolaylaştırır. Hediye seti içerisinde bulunan iki adet emzik, bebeğinizin kendini sakinleştirmeyi öğrenmesine yardımcı olurken beraberinde verilen emzik klipsi emziği bebeğinize yakın tutar. Son olarak, set içerisinde bulunan ve yenidoğan annelerinin en sevdiği ürünlerden biri olan biberon ısıtıcı da yiyecekleri hızlı bir şekilde ısıtmanızı sağlayarak bebeğinizin uzun süre aç kalmasının önüne geçer.

Emzirilen Bebekler için Hediyeler

Unutmayın ki emzirilen her bebeğin biberona ihtiyacı yoktur ancak meme ve biberon arasında gidip gelen veya memeden biberona son geçişi yapanlar için biberon mama setleri mükemmel bir çözümdür. Ülke genelindeki hastanelerde yenidoğan bebekleri desteklemek için uygun şekilde adlandırılmış olsa da akış tercihini ve meme ucu- biberon emziği karışıklığını önlemek için en yavaş akış emziğine ihtiyaç duyan tam süreli bebekler için bu hediye mükemmel bir hediyedir. Bu çok yavaş akışlı biberon, akış hızını idare etme olasılıkları daha yüksek olduğundan, kalıcı olarak biberona geçiş yapan bebekler için harikadır. Bebeğiniz hazır olma belirtileri gösterdiğinde, bebeğinizi en yavaş akışlı Seviye 1 biberon emziği ile biberondan beslemeye başlayabilirsiniz.

 

Tabii ki, emzirmeden diş bakımına, geçiş kaplarından bebek beslenmesine kadar biz tüm Dr. Brown’s ürünlerini kendimizden emin bir şekilde tavsiye etmekteyiz. Sonuç olarak bizler de bebeklerle birlikte büyüyoruz. Bu hediye setlerinin her biri ve diğer herhangi bir Dr. Brown’s ürünü hakkında daha fazla bilgi için güler yüzlü müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçmekten ve web sitemizi ziyaret etmekten çekinmeyin. Size ve ailenize mutlu günler diliyoruz!

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Sepet

Alışveriş için, daha fazla ürün mevcut değil.

Sepetiniz boş.