Tarayıcınız desteklenmiyor. Edge, Chrome, Safari yada Firefox kullanın.

₺300 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz teslimat Hemen Keşfet

23 Nisan'a Özel Tüm Ürünlerde Sepette %23 İndirim!

Dr. Brown's Yalancı Emziklerinin Özellikleri

Bebekler için üretilen bebek ürünleri sayısı bir hayli fazladır. Birbirinden farklı işlevlere sahip, birçok farklı alanda etkisi olan ve de oldukça sevimli görünebilen bu ürünler içerisinden arada bir işlevsel, etkili ve sevimli olmayı tek bir çatı altında toplayıp başarabilen bir bebek ürünü de ortaya çıkıyor! İşte biz de Dr. Brown's yalancı emziklerini tam olarak böyle tanımlıyoruz. Bu yüzden tasarladığımız bu yalancı emzikleri, avantajlı emzikler olarak adlandırdık; çünkü bu yalancı emzikler sadece birçok avantajı olan emzikler değil, aynı zamanda tahmin ettiğiniz gibi kabul de gören emzikler!

Gelin sizinle beraber yeni Advantage™ Emziğin tüm avantajlarına ve emziğin neden bebeğin kabulü göz önünde bulundurularak tasarlandığına bakmadan önce, emziklerin tarihsel serüvenine bir göz atalım.

Emziklerin İlginç Tarihi

Bebekler binlerce yıl boyunca ya etrafta gördükleri nesneleri aşırdılar ya da ağızlarında geveleyebilecekleri nesneler onları oyalamak için büyükler tarafından ellerine tutuşturuldu. Bu nesneler herhangi bir nesne olabileceği gibi, büyükler tarafından emme reflekslerini uyarmalarını sağlayan nesneler olmalarına göre de özenle seçiliyordu. Ve tarih boyunca, bu nesneler batıl inançlardan ilginç yaklaşımlara hatta düpedüz tehlikeli olabilecek durumlara kadar da uzandı. Ancak bu süreç ve bu süreçte kullanılan bütün nesneler bir şekilde çağımızın akıllı ve güvenli emziklerine ulaşmamızda öncü olarak birtakım yeniliklere yol açtı.

  1. Yüzyılın Dönüşü

İmalat yaygınlaştıkça, ham maddelerden emzik üretme yeteneği de yaygınlaştı. Kokusu, tadı ve görünümü pek çok ebeveyn için ideal olmasa da kauçuk bu dönemlerde popüler bir seçenekti. Sonrasında ise, üretim sürecinden en nihayetinde kaldırılan tüm sülfürik ve kurşun bazlı katkı maddeleri meselesi başladı.

Bütün bu süreçlerin akabinde o zamanın emzikleri de bir kalkan, halka ve sap ile yeniden tasarlandı. Ve sonunda bugünün emziklerine böylelikle benzemeye başladılar.

Ama tabii ki gelişmek için daha gidecekleri uzun bir yol bulunan emziklerin, kullanımından kaynaklanan uzun vadeli ağız sorunları olasılığını azaltmak için emzik tasarımında diş sorunlarına değinilmesi tarih olarak 1980'ler dönemi değildi. Sonraki birkaç on yılı hızlı bir şekilde ileri sarılan bu sürecin sonunda Dr.Brown’s emziklerinin sahneye girdiği günümüz dönemlerine de nihayet böylelikle gelinmiş oldu.

İşte bütün bu akıl almaz ve bir hayli yorucu olan serüvenin akabinde Dr.Brown’s bebeklerin hak ettiği ve onlar için gerçekten en iyi olabilecek Advantage Emzikleri tasarlayıp kullanıma sundu.

Tam Simetrik Emzik

Advantage bebeğin ağzına hangi yoldan girerse girsin, doğru yoldur. Bu emziğin tamamen simetrik olmasından kaynaklanır. Tamamen simetrik emzik ister sağ tarafa ister baş aşağı mükemmel uyum sağlar; bu da bebek onu ağzına geri koyduğunda bile, her zaman ilk denemede doğru bir şekilde alacakları anlamına gelir. Yani bebeğiniz için emziği sürekli olarak düzeltmeniz gerekmez, siz yalnızca emziğin kullanılabilirliğini bebeğiniz için ölçerek bir puan verin!

Yuvarlak Ampul Şekli

Bazı bebekler, dilleri doğal olarak meme ucunun altında kaldığı için Advantage Emzik'in yuvarlak şeklini çok severler. Bunun sebebi bebek emzirirken de aynı dinlenme pozisyonunun oluşmasıdır. Bu nedenle rahat bir emme için bebeklerin Advantage Emzik şeklini kabul etmeleri daha olasıdır.

Kalkan Tasarımı

Bebekler emzik kullanırken, genellikle yüzlerine ve bazen de burunlarına bastırılır. Kalkan şekli nefes alınabilir değilse, gidecek hiçbir yeri olmayan nem ciltte birikebilir. Bu gibi durumlar, bebeğinizin ağzının çevresindeki ciltte tahrişe neden olabilir. Advantage Emzik, yüksek düzeyde nefes alabilen şekliyle bunu engeller ve havanın bebeğinizin hassas cildine ulaşmasını sağlar.

Çift Aşama

Advantage emzikler bebeğinizle birlikte büyür! Küçük burunlar ve ağızlar için tasarlanmış daha küçük bir kalkan ve ampul içeren 0 – 6 aylık bedenle bu emziklerin kullanımına başlayabilirsiniz. Bebeğiniz büyüdükçe, büyüyen uzuvlara uyum sağlayan 6 – 18 aylık bedeni kullanmaya başlayabilirsiniz. Her iki beden de bebeğinize tamamen aynı faydaları sunar. Tek farkları bebeğinizin yüzünde bulunan uzuvların büyüklük ve küçüklüğüne bağlı olarak sağladıkları uyumdur.

Ekstra Avantajlar

Advantage emziğin bebeğe sunduğu her şeyle birlikte anneye ve babaya da sunacağı çok şey vardır. Sitemizde gösterilen birbirinden farklı desen ve renk arasından seçim yapabilirsiniz! Meraklı bebekler için laboratuvar teması veya gece baykuşunuz için yıldızlı temalar gibi, bebeğinizin kişiliğine mükemmel şekilde uyan bir desen bulabilirsiniz.

Dr. Brown's™ Advantage™ emzikler ve çok daha fazlası için bize ulaşmak isterseniz sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Sepet

Alışveriş için, daha fazla ürün mevcut değil.

Sepetiniz boş.