Tarayıcınız desteklenmiyor. Edge, Chrome, Safari yada Firefox kullanın.

₺300 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz teslimat Hemen Keşfet

23 Nisan'a Özel Tüm Ürünlerde Sepette %23 İndirim!

Dr. Brown's Biberonların Hazırlama ve Temizleme İşlerini Kolaylaştıran Yeniliklerini Tanıtıyoruz!

Ebeveynlik aslında sevinç, kıkırdama ve hüzünlerin bir arada yer aldığı bir girdaptır. Bu sebeple de bize sevimli gelen tüm koşuşturmacalar ve kaosun içinde bir yandan, özellikle küçük birini beslemek ve temizliğiyle ilgilenmek konusunda işleri mümkün olduğunca kolaylaştırmak isteriz. Bu yüzden Dr. Brown's ailesi olarak tüm beslenme ve temizlik konuları ile ilgili sizlere yardımcı olacak ipuçlarından bahsedeceğiz. Dağınık ve stresli bir hayata hoşçakal derken kolaylık ve rahatlığa da merhaba demeye hazır mısınız?

Uygun Bulaşık Deterjanları ile Doğru Temizlik

Kirli biberonlarla dolu lavaboyla başa çıkmanıza yardımcı olmak için aslında mutfağınızda bir ortağınız var. Sıvı bulaşık deterjanlarının bazıları, süt kalıntıları ve kurumuş yiyecekleri çıkarmak için bitkisel kökenli temizleyiciler ve güçlü enzimlerle özel olarak tasarlanmıştır. Ve bu deterjanlar sadece bebek biberonları için değil; aynı zamanda emzikler, suluklar, meme pompaları, bebek ürünleri aksesuarları ve çok daha fazlası dahil olmak üzere tüm bulaşıklarınızın üstesinden gelebilir. Temiz ama etkili bir formüle sahip olan bulaşık deterjanları ile küçük çocuğunuzun beslenme ekipmanlarının pırıl pırıl temiz ve bir sonraki öğüne hazır halde olduğundan emin olmanız kolaylaşır.

Tezgahlarınızı Geri Kazanın ve Düzenli Olun

Tezgah alanı, özellikle büyük bebek eşyalarının her türlü durumda yerleştirilebilmesi ve kolayca, sıkıştırılmadan dizilebilmesi konusunda değerli bir şeydir. Dr. Brown's olarak sizlere düzenli bir mutfak hayatına giriş yapma konusunda verebileceğimiz ilk tavsiye yıkayıp kuruttuğunuz biberonlarınızı hemen tezgahtan kaldırmanız ve yerlerine yerleştirmeniz olacaktır. Üstelik bunu yalnızca dar bir tezgaha sahip olan aileler için değil tezgah konusunda yeterince yeri olan aileler için de söylüyoruz. Çünkü her ne kadar büyüm bir tezgah oldukça avantajlı olsa da, tezgah üzerinde ne kadar fazla sayıda eşya bulunursa mutfağınız gözünüze o kadar kalabalık görünecektir. Dolayısıyla tezgahınızı her zaman iş yapmaya müsait ve hazır halde bırakmanız çok önemlidir.

Düzenli bir mutfak için verebileceğimiz bir diğer tavsiye de tüm bebek ürünlerinizi bir araya getirip, hepsini birden hızlıca kurutmanız ve yerlerine yerleştirmeniz olacaktır. Tek tek kurumasını bekleyerek yerlerine yerleştirmek de bir seçenek olsa bile tamamını aynı anda yıkayıp hızlıca kurutup kaldırmak çok daha avantajlı olacaktır. Böylece ihtiyacınız olduğunda hem ürünler elinizin altında hazır olur hem de tezgahı kullanmak istediğiniz zaman ekstra bir mesai harcamak zorunda kalmazsınız.

Bebeğinizin biberonlarını ve suluklarını dikey olarak tutmak hızlı kurutmak istediğiniz ancak kurutmaya vakit ayıramadığınız zamanlarda zekice bir hareket olacaktır, böylece hem minimal bir alan kullanmış olur hem de ürünlerin etkili bir şekilde kurumalarını sağlamış olursunuz.

Bir Sonraki Beslenme İçin Hazırda Biberon Bekletin

Besleme rutininizi en basit hale getirmek hem büyük bir ihtiyaçtır hem de zaman ve emekten tasarruf etmenizi sağlar. Temiz ve kuru biberonlarınız bir sonraki beslemeye zahmetsiz bir geçiş için yeni gizli silahınızdır. Yukarıda temiz ve düzenli bir tezgahınızın ve hatta mutfağınızın olmasının ne kadar önemli olduğundan bahsetmiştik. İşte temiz ve kuru biberonlarınızın hazırda bekliyor olması da bir o kadar önemlidir. Çünkü temiz ve kuru biberonların hazırda olması, sizin de bir sonraki adımınız için rahat ve stressiz olmanızı sağlar. Oysa bu durum olmadığında yani her öğünde sıfırdan bir biberonu temizlemek ve dezenfekte etmek için uğraşmak, oturup yeniden mama hazırlamak gibi şeyler hem zihnen hem de bedenen sizi fazlasıyla yoracak ve yıpratacaktır. İşte tüm bu sebeplerden dolayı her zaman ve mutlaka bebeğinizin bir sonraki öğünü için hazırda bir biberon bulundurmayı ihmal etmeyin.

 

Bu basit ve pratik yöntemlerle ister tatilde, ister gezide, ister misafirlikte, ister evde olun hiç fark etmez çünkü her durumda evinizin ve beslenmelerinizin müsait ve kullanıma hazır olması üzerinizdeki yükü ve stresi bir çırpıda silip atacaktır. Üstelik tüm bu yöntemler ile temizlik rutininizi basitleştirebilir, besleme sürecini hızlandırabilir ve küçük bir bireyle geçirebileceğiniz değerli ekstra zamanlar kazanabilirsiniz.

Ebeveynlik gerçekten uzun soluklu ve çoğu zaman yorucu bir maceradır. Her zaman gülmek, sevinmek ve her şeyin yolunda olmasını beklemek elbette ki bir hayalden ibarettir. Ancak bu demek değildir ki tüm bu ebeveynlik sürecinde her zaman yorulacağız ve üzgün olacağız. Her zaman iyi şeylerin olmasını beklemek nasıl ki bir hayalden ibaretse her zaman kötü şeylerin olmasını beklemek de aşırı kötümser bir yaklaşımdır ve elbette ki mümkün değildir. Her ne olursa olsun unutmayın ki biz Dr.Brown’s ailesi olarak buradayız ve sizin yanınızdayız. Daha fazla gülümseme ve daha az endişe ile dolu ailelerin sayısı arttıkça biz de toplum olarak daha az gergin ve üzgün insanlara dönüşeceğiz. Çünkü toplumun da temeli yine aileye dayanmaktadır. Bu sebeple dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilir ve sormak istediğiniz tüm sorularınızı bizlere iletebilirsiniz. Üstelik bebeğiniz için güvenilir ürünler almak isterseniz de web sitemizi ziyaret ederek tüm ürünlerimize göz atabilirsiniz. Size ve küçük çekirdek ailenize huzur dolu, sağlıklı günler diliyoruz :).

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Sepet

Alışveriş için, daha fazla ürün mevcut değil.

Sepetiniz boş.