Tarayıcınız desteklenmiyor. Edge, Chrome, Safari yada Firefox kullanın.

₺300 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz teslimat Hemen Keşfet

23 Nisan'a Özel Tüm Ürünlerde Sepette %23 İndirim!

Dr.Brown’s’ın Yeni Options+™ Biberonu ile Tanışın

Yeni Dr. Brown's Options+™ Biberon ile biberon seçenekleriniz arasında daha önce hiç bu kadar iyi olmayan bir seçeneği sizler için var ettik. Options+™ dar ve geniş ağızlı biberonların tüm özelliklerini, güncellemelerini ve tüm bunların bebeğinize nasıl daha iyi bir beslenme deneyimi sağladığını gelin beraber inceleyelim.

Yeni Geniş Ağızlı Biberon Emziği

Bebeğinizin daha doğal bir beslenme deneyimi için kullanacağı biberonun, doğru şekilde kavranabilmesi için bebeğinizin elinin kavrayabilmesine yardımcı olacak doğru bir şekle sahip olması gerekir. Aynı zamanda memeye benzer bir şekle sahip biberon emzikleri de bebeğinizin doğal bir beslenme deneyimi yaşayabilmesi için büyük bir önem taşır. Yeni Options+ Geniş Ağızlı Biberon Emziği de işte tam olarak bebeğinizin bu deneyimi yaşayabilmesi için tasarlandı. Bu biberon emziği memeden biberona ve tekrar biberondan memeye geçiş yapan bebekler ve bebeğini yalnızca biberonla besleyen ancak daha çok doğayı andıran ve bebeği için doğal bir deneyim tercih eden anneler için mükemmeldir.

Peki senelerdir piyasada bulunan biberonlarda yapılmamış olan bu değişiklik Dr.Brown’s tarafından neden yapıldı? Çünkü anneler bebekleri için bunu istedi. Tıp uzmanlarıyla birlikte oluşturulan bu biberon emziği tasarımı, doğrudan doğadan ilham alınarak tasarlanmıştır; Meme ucundan itibaren esnek bir yapıda başlayan ve yavaş yavaş sıkılaşan yumuşak bir silikondan yapılmıştır. Bu, bebeğin biberon emziğini tıpkı annesinin memesinden beslenirken olduğu kadar rahatça kavramasını ve böylelikle memeden biberona veya biberondan memeye geçiş yapması gerektiği zamanlarda kafasının karışmasını ve beslenmeyi reddetmesini önlemeye yardımcı olur.

Yeni Options+ Geniş Ağzılı Biberon (ve Dar Ağızlı Biberon)’un bilinmesi gereken diğer özellikleri ise şu şekildedir:

  • Kavrama Yakası: Yaka boyunca bulunan yeni bölmeler, daha kolay büküm ve büküm açma için iyi bir tutuş elde etmenize yardımcı olur.

 

  • Kolay Kapanan Başlık: Kapaktaki parmak boyutundaki girinti, bir elinizle sarkan bebeğinizi tutarken diğer elinizle kapağı açmanıza olanak tanır.

Tüm bu yeni özellikler, bunu şimdiye kadarki en iyi Geniş Ağızlı Biberon yapıyor. Peki Options+'daki ‘’+" başka ne anlama geliyor?

Gelişmiş Dahili Havalandırma Sistemi

Dr. Brown's® Options+™ Biberonlarında hem dar hem de geniş ağızlı biberonlarda dahili havalandırma sistemi gelişmiş bir güncelleme ile geliştirildi. Orijinal biberonumuzdaki özellikleri hala mevcut bulunduran bu biberonlar dilerseniz bebeğin beslenmesi geliştiğinde dahili havalandırma sistemini çıkarmanıza izin vererek her iki biberondan da faydalanmanıza olanak tanır.

Hala Eşsiz

Tüm bu harika yeni özelliklerden bağımsız olarak, dar ve geniş ağızlı biberonların dahili havalandırma sistemi aynı şekilde çalışır ve hala piyasada türünün tek örneğidir.

Bebeğiniz için birçok farklı faydası bulunan bu biberonların avantajları ise şu şekildedir:

1.Koliği Azalttığı Klinik Olarak Kanıtlanmıştır

Dr. Brown's biberonu ile kolik belirtileri azaltılabilir. Bu, havayı biberonun içeriğinden uzaklaştıran ve negatif basıncı ortadan kaldıran dahili havalandırma sistemi sayesinde başarılır. Bebeğinizin karnında hava kalmaması ve daha az beslenme sorunu anlamına gelir dahili havalandırma sistemi aynı zamanda tükürme, gaz çıkarma ve gazın azalmasına da yardımcı olur.

  1. Besinleri Korur

Hava, sütten veya formül mamadan uzaklaştırıldığı için, havanın biberonun içeriği üzerindeki etkisi de azaltılmış olur. Böylece C, A ve E vitaminleri gibi besinler daha iyi korunur ve bu nedenle her beslenmede bebeğinize daha fazla besin faydası sağlanmış olunur.

  1. Emzirmeye Benzer Bir Beslenme Deneyimi Sunar

Dr. Brown's biberonları negatif basıncı ortadan kaldırdığı için sıvı, meme ucundan düzenli olarak akabilir. Bebeğiniz biberondan emdiğinde, emzirmeye benzer şekilde olan sıvı akışını açar. Bu, biberon ve emzirme arasında bir geçiş yapmaya yardımcı olur. Dolayısıyla da yeni Geniş ağızlı biberon emziği ile mükemmel bir biberon deneyimi yaşamanızı sağlar.

Geniş ağızlı biberonun tüm bu avantajları bir kenara konulduğunda dar ağızlı biberonun bebeğiniz için emzirme benzeri bir deneyime çok daha fazla benzediğini de söylememiz gerekir. Eşsiz üretim süreci, aynı seviyede bulunan biberon emzikleri arasındaki meme akış hızının da aynı olmasını sağlar, böylece bebeğiniz her seferinde aynı deneyimi yaşayacağı için beslenme zamanı geldiğinde kendisini neyin bekleyeceğini de bilir.

  1. Bebeğinizin Rahat Bir Uyku Deneyimi Yaşamasına Yardımcı Olur

Gazı bulunan bir bebek kolayca sakinleşemez ve beslenme süresi mide rahatsızlığını tetikleyebilir. Kullandığınız biberon türü bebeğinizin karnına hava girmesine neden olabilir, ancak Dr. Brown'sda değil. Çünkü biberonumuz tamamen havalandırılmıştır, bu da gazı ve reflüyü azaltarak bebeğinizin şekerleme ve yatma zamanında daha kaliteli bir uyku deneyimi yaşamasına yardımcı olur.

Dr.Brown’s Biberonları Hala Ebeveynlerin ve Çocuk Doktorlarının Favorisi

20 yılı aşkın bir süredir Dr. Brown's; bebekler, ebeveynler ve çocuk doktorları tarafından piyasadaki en iyi biberon olarak seçilmiştir. Ve şimdi ise Options+; Geniş Ağızlı Biberon Emziği, yeni yakası, her iki biberondaki kolay çıkarılabilen kapağı ve şimdiye kadarkilerin en iyisi olarak geliştirilmiş dahili havalandırma sistemi gibi harika yeni özelliklerle herkese daha fazlasını sunuyor.

 

Bu ve bunun gibi yazılarımızın sizlere ve bebeğinizle geçirdiğiniz bu büyüme sürecine katkısı olduğunu düşünüyorsanız bizlere her zaman web sitemiz üzerinden kolaylıkla ulaşabilir ve blog sekmemiz üzerinden daha fazla yazımıza ulaşabilirsiniz. Sormak istediğiniz sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizin ve bebeğinizin sağlığı için sizlere destek olmaktan her zaman mutluluk duyuyoruz :)

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Sepet

Alışveriş için, daha fazla ürün mevcut değil.

Sepetiniz boş.