Tarayıcınız desteklenmiyor. Edge, Chrome, Safari yada Firefox kullanın.

Bugün verilen siparişleriniz bayram nedeniyle 15 Nisan Pazartesi günü kargoya teslim edilecektir.

Dr.Brown’s Biberonlarının Kullanım Şekli

Dr.Brown’s Biberonlarının Kullanım Şekli

Bebeğinin üzerine titreyen her anne baba gibi sizler de bebeğinizin sağlığı ve mutluluğu için önemli bir adım atmak istiyor, ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bu yazı tam size göre! Bebeğinizin rahat bir dönem geçirmesi elbette ki sağlıklı bir beslenme ile olur. Bu yüzden ilk adımınızı Dr.Brown’s biberonlarıyla tanışıp bu mucizevi biberonları tercih ederek atabilirsiniz. Bebeğiniz için rahat ve tatmin edici bir biberon deneyimi, kendiniz için ise sorunsuz saatler istiyorsanız Dr.Brown’s biberonları ile sizlere yardımcı olacak faydalı ve pratik bilgileri siz de keşfedin.

Dr.Brown’s Antikolik Biberonlarının Çalışma Prensibi

Dr. Brown’s, havanın sıvıyla temasını önleyen dahili bir havalandırma sistemi oluşturarak biberonla beslemeyi yeniden tanımlar.

Bu antikolik biberon, bebeğinizin beslenme sorunlarını azaltmayı veya ortadan kaldırmayı sağlarken aynı zamanda kolik, tükürme, geğirme ve gaz gibi problemlerin önlenmesine yardımcı olarak, sizin de istenmeyen bu şikayetlerden kaynaklanan stres ve kaygınızı sıfıra indirir.

Havanın sıvıyla temasını önleyen bu havalandırma sistemini gerçekleştirmek için başka biberon tasarımları da ortaya çıkmış olsa bile, mevcut bulunan sistemle tamamen havalandırma yapabilen tek biberon Dr. Brown's biberonlarıdır. Böylelikle, bebeğiniz bu biberonla kendi istediği hızda rahatça beslenebildiği için, beslenme yeteneği gelişerek en üst düzeye çıkar.

Bu orijinal biberonlara ek olarak, Dr.Brown’s kısa süre önce dahili havalandırma sistemi ile veya bu sistem olmadan da kullanılabilen, seçeneklerini kendinizin belirleyebildiği options+ ( yanında artı işareti olan) biberonunu tanıttı. Bu yeni biberonla bebeğinizin beslenmesi daha gelişmiş hale geldikçe havalandırma sistemini dilerseniz çıkartabilir ve bunun sizin için işleri ne kadar kolaylaştırdığını görebilirsiniz. Bebeğiniz hazır olup olmadığını size zamanı geldiğinde belli edecektir.

Doğru Biberon Montajı

Herhangi bir biberonda olduğu gibi, biberonun doğru bir şekilde çalışabilmesi için doğru montajın sağlanması oldukça önemlidir. Temel biberon montaj talimatları, Dr. Brown's Original ve Dr. Brown's Options+ biberonları için havalandırma sistemini kullanırken mütemadiyen aynıdır.

Temel Montaj Adımları

Biberonunuzu üst çizgiyi aşmayacak şekilde doldurmaya dikkat ettiğiniz sürece istediğiniz miktarda doldurun.

Biberon emziğinin ucunu vidalı kapağa geçirin ve biberonun üzerine aşırı sıkmadan yerleştirin.

Biberonu ısıtma talimatlarına göre ısıtın.

Hava akış kanalını ek parçaya oturtun.

Biberon emziğini  ve delikli kapağını çıkartın ardından hazneyi biberona yerleştirin.

Biberon emziğini ve vidalı kapağı hava akış kanalı altında kalacak şekilde biberona yerleştirin ve iyice sıkın.

Biberon Hazırlama İpuçları

Hayatta da olduğu gibi bazen bebek bakımında da işlerin ters gittiği durumlar ortaya çıkabilir. Biberon kullanımında olabileceği gibi. Ancak böyle durumlarda asla korkmayın, unutmayın ki her zaman bir çözüm vardır 😊. İşte sizler için bu kısımda, bebeğinizi beslemek istediğiniz ancak işlerin yolunda gitmediği zamanlarda sorunlarınızı gidermenize yardımcı olacak 5 ipucuna yer verdik.

İpucu 1: Eğer formül kullanıyorsanız, sıvının havalandırma deliğine girmesinin önüne geçmek adına formülü karıştırmak için asla biberonu sallamayın. Bunun yerine, biberonun meme ucunu tıkayabilecek topaklanmaları çözmek için formülü bir kaşıkla hafifçe karıştırın veya dairesel hareketler ile  karıştırın.

İpucu 2: Biberonunuzu her zaman için aşırı doldurmaktan kaçının. Eğer biberon içindeki sıvı, biberon üzerinde işaretlenmiş dolum çizgisini aşarsa, dahili havalandırma sistemi maalesef düzgün çalışmayabilir.

İpucu 3: Isıtma sırasında vidalı kapağı gevşek tutabilir, biberonunuzu vidalı kapak olmadan ısıtabilir veya ısıtma sırasında vidalı kapağı yarım tur gevşetebilirsiniz. Biberonu sıkı bir vidalı kapak  ile ısıtmak, içindeki sıvıyı havalandırma deliğine girmeye zorlayabilir. Ancak bebeğinizi beslemeden önce vidalı kapağı mutlaka sıkın.

İpucu 4: Aşırı ısınmadan kaçının. Aşırı ısınma bebeğiniz için potansiyel olarak tehlikeli olmasının yanı sıra, biberondaki havayı genişleterek içerisinde bulunan sıvıyı havalandırma sisteminden geçirip sızıntılara neden olabilir. Olması gereken, biberon içerisindeki sıvıyı vücut sıcaklığının (36.5 derece ) üzerinde ısıtmaktan kaçınmak olmalıdır.

    İpucu 5: Biberonunuz için seyahat kapakları kullanın. Ailenizin evine veya kreş gibi herhangi bir yere gidiyorsanız, biberonlarınızı dik tuttuğunuzdan ve seyahat kapakları kullandığınızdan emin olun.

    İpucu 6: Bebeğinizi 45 derecelik bir açı ile beslemeye özen gösterin

    Sizlere yardım etmek için buradayız!

    Alıştıktan sonra Dr. Brown's biberonlarını kullanmak çok kolay olacaktır. Bu süreç içerisinde sorularınız olursa lütfen bizimle iletişime geçin. Müşteri hizmetleri ekibimiz bu önemli süreçte sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır!

    Happy Feeding™

    Yorum yap

    Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

    Sepet

    Alışveriş için, daha fazla ürün mevcut değil.

    Sepetiniz boş.